Kasarmitorin kesän ravintolat 

Kasarmitorin kesä on upea terassikeidas, joka tuo yhteen 13 Helsingin herkullista ravintolaa. Tarjolla on monipuolinen ja tasokas kattaus kesäisiä makuelämyksiä: aurinkoisia aamiaisia, raikkaita lounaita, herkullisia bageleita, hapanjuuripizzaa, tacoja, mezejä, mereneläviä, pienpanimo-oluita, laadukkaita viinejä ja cocktaileja. Ravintolat palvelevat säävarauksella. 

Tervetuloa elämykselliselle makumatkalle Meksikosta Aasiaan ja Pohjolasta Välimerelle ja Lähi-Itään!

Baobao 

ma-su 11-23 

Olo Groupin Baobao on höyrysämpylöille pyhitetty konsepti. Baojen täytteenä on esimerkiksi 48 tuntia haudutettua possunkylkeä ja spicy pork kastiketta, grillattua maalaiskanaa ja togarashi majoneesia sekä kasvisversiossa friteerattua kukkakaalia ja cashew cremeä.  

Ravintola Penny 

ma-su 9-22 

Pieni pala Brooklyniä Helsingissä! Konstailematonta Amerikan itärannikon ruokaa, jossa näkyy vivahteita myös klassisesta Ranskasta. Pennyn raaka-aineet ovat vahvasti sesongin vaikutteisia ja brunssilla pääsee nauttimaan perinteisestä eggs benedictistä sekä herkullisista pannareista. 

Finnjävel 

su-ma 12-20  

ti-la 11-22 

Juurilleen uskollinen, legendaarinen Finnjävel tarjoilee ravintolassa hittiannoksiksi muodostuneita herkkuja. Tyylilleen uskollisena Finnjävel ammentaa inspiraationsa perinteistä, tekemällä niistä moderneja tulkintoja, joiden makumaailma on kaikille suomalaisille rakas. Finnjävel tuo Kasarmintorille suomalaisen, uniikin kesämökkitunnelman ja järvien tuulahduksen. 

Pasta Bar by Locanda Scappi 

su-to 11-21 ja pe-la 11-21:30. Arkisin ma-pe pastatauko klo 14-15.  

Juomamyynti palvelee joka päivä klo 11-22, sään salliessa.  

Italialaisen ravintolan ihanimmat pastat, joiden kaveriksi lasiin kaadetaan laadukkaita italialaisia viinejä. Kaikki pastat tehdään alustaloppuun käsin Katajanokan ravintolassa. Niiden kaveriksi italialaiset kokit hauduttelevat kastikkeita rakkaudella ja perinteisillä resepteillä laadukkaista raaka-aineista. 

Tacotita & Linna Burgers and Coffee 

ma-su 11-22 

Tacotitan laadukkaita tacoja ja Linna Burgersin maineikkaita hampurilaisia. Viinit ja oluet ovat Tacotitan oman sommelierin valitsemat ja street food -makuihin sovittamat. 

St George Bakery Krog Roba 

ma-su 9-22 

Ruokakonsepti, jossa näkyy selvästi itse tehdyn ruoan ja leivonnaisten maukkaus. St. George Bakery tuo kaupunkilaisille tarjolle ihanan kahvihetken ja itseleivotut, tuoreet, makeat sekä suolaiset leivonnaiset. Ravintola Krog Roba tuo tarjolle helposti mukaan otettavat herkut ja juomat Helsingissä iltaa viettäville. 

Vin-Vin x Story 

ma-pe 11.30-22.00 

la-su 12.30-22.00 

Vin-Vin ja Story tuovat Kasarmitorille laajan kattauksen luomu- ja biodynaamisia pientilaviinejä sekä suureen suosioon lyhyessä ajassa nousseet Storyn hapanjuuripizzat. 

Yeastie Boi 

ma 14-22 / Martini Monday (ei bageleitä) 

ti-su 11-22 

Alusta asti käsintehdyt bagelit erilaisin herkullisin täytevaihtoehdoin. Jokaiselle bagelille löytyy oma juomasuositus! Tehty yhteistyössä innovatiivisten pienpanimoiden kanssa. Myös alkoholittomia oluita, sekä virvoitusjuomia, joita ei ole tarjolla vähittäisruokakaupoissa. 

LILY LEE XIAOCHI 

ma-la 11.30-22.00 

su 14.00-22.00

Lily Lee on inspiroitunut taiwanilaisesta ruokakulttuurista.Keittiö yhdistää makujen aarteita metsästä, maalta ja mereltä luoden uniikin sekä vivahteikkaan tarjonnan.  

Fisken På Disken  

ma-su 10-22 

Kansainvälistä tunnelmaa huokuva äyriäsbaari, tunnettu lohikeitto sekä upeita viinejä. Ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista ammentaen sekä klassisesta että modernista keittotaidosta. 

Farouge 

ma-su 11-21.30 

Modernia Lähi-Idän ruokaa perinteitä ja mausteita unohtamatta. 

Pompier Espa 

ma-la 11.30-23   

su 14-20 

Parhaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa kohtuuhintaan. Laadukkaita kotimaisia pienpanimo-oluita, erinomaisia viinejä ja kuohuviinejä ja kesäisiä drinkkejä. 

Kyrö Bar

ma-su 10-22 

Kyrön palkituista gineistä ja viskistä valmistuu Kyrön Baarissa kesän kuumille keleille ja kaatosateeseenkin sopivat cocktailit. Tarjolla myös Good Life Coffeen kahvia ja Suomen Jäätelön artesaanijäätelöä.